Wij zijn actief en bestellingen worden uitgeleverd zoals u gewend bent. Lees hier welke maatregelen wij hebben genomen en wat mogelijke consequensties zijn van het Coronavirus.

Top (niet ingelogd)

Diëtist

Diëtist

Triple Pharma levert sinds 1997 hoogwaardige white label voedingssupplementen aan professionals in sport, health & beauty.

Uit kwaliteitsoverwegingen leveren wij alleen aan bedrijven. Daarom staan productinformatie en prijzen achter een inlogscherm.

Na registratie krijgt u met uw unieke code toegang tot alle informatie. Meld u vandaag nog aan. U kunt dan binnen enkele dagen starten met de verkoop van uw eigen professionele lijn van voedingssupplementen.

Bekijk producten

Producten voor Diëtist

  Resultaat 1–12 van de 52 resultaten wordt getoond

  • Acetyl-L-Carnitine

   Productnummer: 507
   Aminozuurpreparaat. De Acetyl-L-carnitine vorm, die veel beter door het lichaam wordt opgenomen dan standaard carnitine.
  • Afslankdruppels

   Productnummer: 028
   Afslank druppel helpt je een handje. Met kruiden (Ilex paraguariensis en Paulinia cupana) ter ondersteuning van de vetstofwisseling en voor het behoud van je ideale gewicht.
  • Aminozuur capsules

   Productnummer: 225
   Mix van aminozuren met toevoegde vitaminen en mineralen. Met hoog gehalte aan Glycine. Bevat ook chroom.
  • Antioxidant

   Productnummer: 017
   Dit product is toe te passen als gewone (krachtige) antioxidant formule of als “after sport” om de herstel te verbeteren en bevorderen. Ook valt het in te zetten als anti-aging formule.
  • B-complex

   Productnummer: 004
   Een Vitamine B-complex capsule bevat een stevige dosis B-vitaminen. De combinatie van foliumzuur, B2, B3, B5 en B6 die aanwezig zijn is goed bij vermoeidheid en heeft een gunstig invloed op de vermindering van fysieke vermoeiheid.
  • Basic Greens

   Productnummer: 199
   Daily Greens kan met recht een superfood worden genoemd. Deze formule zit boordevol zorgvuldig geselecteerde natuurlijke voedingsstoffen. Omdat de ingredienten per oogst van kleur en smaak kunnen verschillen kan de smaak variëren per batch!
  • Borst Formule

   Productnummer: 147
   De beste ingrediënten in een uitgekiende samenstelling. Dit product is 100% natuurlijk. Wij adviseren voor het starten met dit product een lichaamsreiniger (detox) product zoals de Lichaamsreiniger te gebruiken.
  • Chitosan

   Productnummer: 535
   Chitosan is een vezel dat de unieke eigenschap heeft om vet aan zich te binden. Chitosan ontleedt zijn naam aan Chitine, de biologische naam voor de huidpantsers van schaaldieren (in dit geval zeekreeft).
  • Chroom picolinaat

   Productnummer: 079
   Tabletjes met 200 mcg Chroom. Draagt bij tot het instandhouden van normale bloedsuikergehalten.
  • CLA

   Productnummer: 526
   Voor spier en vetbalans. In de sportwereld is CLA een bekend supplement dat vaak wordt gebruikt in combinatie met gewichtsbeheersingsprogramma’s waarbij de nadruk ligt op het behoud van spiermassa.
  • Colon Support

   Productnummer: 117
   Colon Support bestaat uit een mix van vezels dat gebruikt kan worden om tijdelijk de stoelgang te ondersteunen.
  • Cranberry

   Productnummer: 105
   Cranberry-extract van natuurlijke oorsprong met een hoge concentratie organische zuren. Aangevuld met een hoge dosering d-mannose. Tevens bevat de formule vitamine C voor ondersteuning van de weerstand.