Top (niet ingelogd)

Haarstudio

Haarstudio

Triple Pharma levert sinds 1997 hoogwaardige white label voedingssupplementen aan professionals in sport, health & beauty.

Uit kwaliteitsoverwegingen leveren wij alleen aan bedrijven. Daarom staan productinformatie en prijzen achter een inlogscherm.

Na registratie krijgt u met uw unieke code toegang tot alle informatie. Meld u vandaag nog aan. U kunt dan binnen enkele dagen starten met de verkoop van uw eigen professionele lijn van voedingssupplementen.

Bekijk producten

Producten voor Haarstudio

  Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

  • Collageen Drink

   Productnummer: 227
   Collageen hydrolisaat (Peptan B) in combinatie met vitamine C, Bosbes extract en glucosamine. Peptan B zorgt voor een mooie huid. Poeder oplossen in een glas water en opdrinken. Zorgt voor een mooie huid.
  • Beta Sitosterol

   Productnummer: 643
   Beta-Sitosterol bevat plantsterolen en is een uniek supplement dat rijk is aan Beta-Sitosterol, Campesterol en Stigmasterol. Plantensterolen en sterolinen komen voor in groenten, fruit en in noten. Beta sitosterol is het plantensterol dat bij mensen het meest voorkomt in het bloedplasma en lichaamsweefsels.
  • Wei Eiwit Isolaat

   Productnummer: 151
   Eiwit product met het meest hoog haalbare eiwitpercentage. Draagt bij aan het herstel en groei van spierweefsel.
  • L-Lysine

   Productnummer: 194
   L-Lysine is een essentieel aminozuur welk het lichaam zelf niet kan aanmaken. Het moet door het lichaam via voeding of voedingssupplementen verkregen worden. Vegetariërs hebben vaak een lysinedeficiëntie, omdat dit aminozuur sterk ondervertegenwoordigd is in bepaalde granen-eiwitten.
  • Vitamine D3 – 25 mcg

   Productnummer: 178
   Vitamine D is een vetoplosbare vitamine en speelt een belangrijke rol in het lichaam voor sterke botten en tanden en bevordert de opname van de mineralen calcium en fosfor in het lichaam.
  • Fat Burner (Vetverbrander)

   Productnummer: 021
   De vetverbrander is vernieuwd en er is gekozen voor een andere, sterkere, formule. De tabletten zijn nu vegetarische capsules en door gebruik te maken van sterke extracten zijn de capsules klein gebleven en hierdoor makkelijker in te nemen.
  • Nagel, haar en huid

   Productnummer: 011
   Cosmetisch voedingssupplement voor glanzend, volumineus haar en sterke nagels. Bovendien maakt Nagel, Haar & Huid de huid van binnenuit mooier.
  • Omega 3 – 1000 mg

   Productnummer: 057
   Omega 3 - 1000 mg is een moleculair gedestilleerde visolie, rijk aan de meervoudige onverzadigde vetzuren EPA en DHA (omega-3) . Deze visvetzuren zijn goed voor het hart en de hersenen (bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA).
  • Haargroei Man

   Productnummer: 001
   Actieve formule met speciale samenstelling van vitaminen, mineralen en kruiden bedoelt voor behoud van het haar en het stimuleren van de haargroei.
  • B-complex

   Productnummer: 004
   Een Vitamine B-complex capsule bevat een stevige dosis B-vitaminen. De combinatie van foliumzuur, B2, B3, B5 en B6 die aanwezig zijn is goed bij vermoeidheid en heeft een gunstig invloed op de vermindering van fysieke vermoeiheid.
  • Relax Formule

   Productnummer: 146
   Relax formule is een combinatie van zorgvuldig geselecteerde kruidenextracten. Valeriaan heeft een algemeen rustgevende invloed en is behulpzaam in tijden van spanning. Valeriaan heeft daarnaast een gunstig effect op de nachtrust en mentale balans.
  • Tribulus

   Productnummer: 518
   Tribulus is samengesteld uit extract van Tribulus terrestris, rijk aan saponien. Tribulus terrestris is een tropische vaste plant die al lange tijd in de Chinese en Ayurvedische traditie wordt gebruikt. Extract van Tribulus terrestris stimuleert het seksueel verlangen en de seksuele prestaties.