Top (niet ingelogd)

Sportschool

Sportschool

Triple Pharma levert sinds 1997 hoogwaardige white label voedingssupplementen aan professionals in sport, health & beauty.

Uit kwaliteitsoverwegingen leveren wij alleen aan bedrijven. Daarom staan productinformatie en prijzen achter een inlogscherm.

Na registratie krijgt u met uw unieke code toegang tot alle informatie. Meld u vandaag nog aan. U kunt dan binnen enkele dagen starten met de verkoop van uw eigen professionele lijn van voedingssupplementen.

Bekijk producten

Producten voor Sportschool

  Resultaat 1–12 van de 48 resultaten wordt getoond

  • Magnesium Bisglycinaat / Taurine

   Productnummer: 161
   Magnesium speelt een rol bij de botaanmaak en ondersteunt de normale spierwerking. Ook activeert de natuurlijke energie in het lichaam en helpt het om vermoeidheid te verminderen. In een goed opneembare verbinding.
  • Zink 15 mg (Methionine)

   Productnummer: 090
   Verbeterde formule van de Zink Citraat. Zink tabletten helpen bij het beschermen van gezonde cellen en weefsels. Zink ondersteunt de afweer van het lichaam. En dan is zink ook nog eens goed voor huid, haar en nagels.
  • L-Ornithine

   Productnummer: 230
   L-Ornithine in 500mg capsules.
  • L-Arginine

   Productnummer: 510
   L-Arginine is een semi-essentieel aminozuur afkomstig uit eiwit. Het aminozuur is bij fitnessers bekend als pre-cursor van stikstofoxide en wordt veel gebruikt in pre-workout producten. Pre-workout producten worden door actieve fitnessers gebruikt voor een positief gevoel tijdens de training.
  • Mineraal concentraat (vloeibaar)

   Productnummer: 103
   Aanvulling van mineralen en sporenelementen in een vloeibare vorm. Ideaal om toe te voegen aan je bidon, tijdens het sporten. Of gewoon voor je dagelijkse mineralen balans.
  • DIM – 100 mg

   Productnummer: 131
   Een mooie combinatie van DIM met choline en vitamine E, aangevuld met Bioperine (R) voor een betere opname.
  • Omega 3 – 1000 mg

   Productnummer: 512
   Omega 3 - 1000 mg is een moleculair gedestilleerde visolie, rijk aan de meervoudige onverzadigde vetzuren EPA en DHA (omega-3) . Deze visvetzuren zijn goed voor het hart en de hersenen (bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA).
  • Eiwit Mix

   Productnummer: 501
   Eiwit Mix is een uitgebalanceerde eiwit formule met een optimaal aminozuurpatroon voor een snel herstel en een optimale spieropbouw. Het aminozuurprofiel van de Eiwit Mix is geheel natuurlijk omdat er gebruik is gemaakt van de pure eiwitten (wei eiwit en calcium caseinaat eiwit in de verhouding 50/50).
  • Pre-Workout nr2

   Productnummer: 648
   Pre-Workout nr2 is een exclusieve mix van werkzame ingrediënten in een hoge dosering, aangevuld met vitaminen en mineralen. Dit product heeft een sterke voelbare werking en geeft de training een boost.
  • Neopuntia

   Productnummer: 132
   Neopuntia is een speciaal extract van de cactus Opuntia ficus indica. Dit vezelrijke extract heeft het vermogen vet aan zich te binden.
  • Wei Eiwit Isolaat

   Productnummer: 151
   Eiwit product met het meest hoog haalbare eiwitpercentage. Draagt bij aan het herstel en groei van spierweefsel.
  • Vitamine D3 – 25 mcg

   Productnummer: 178
   Vitamine D is een vetoplosbare vitamine en speelt een belangrijke rol in het lichaam voor sterke botten en tanden en bevordert de opname van de mineralen calcium en fosfor in het lichaam.