Top (niet ingelogd)

Sportschool

Sportschool

Triple Pharma levert sinds 1997 hoogwaardige white label voedingssupplementen aan professionals in sport, health & beauty.

Uit kwaliteitsoverwegingen leveren wij alleen aan bedrijven. Daarom staan productinformatie en prijzen achter een inlogscherm.

Na registratie krijgt u met uw unieke code toegang tot alle informatie. Meld u vandaag nog aan. U kunt dan binnen enkele dagen starten met de verkoop van uw eigen professionele lijn van voedingssupplementen.

Bekijk producten

Producten voor Sportschool

  Resultaat 1–12 van de 46 resultaten wordt getoond

  • Acetyl-L-Carnitine

   Productnummer: 507
   Aminozuurpreparaat. De Acetyl-L-carnitine vorm, die veel beter door het lichaam wordt opgenomen dan standaard carnitine.
  • Antioxidant

   Productnummer: 017
   Dit product is toe te passen als gewone (krachtige) antioxidant formule of als “after sport” om de herstel te verbeteren en bevorderen. Ook valt het in te zetten als anti-aging formule.
  • B-complex

   Productnummer: 004
   Een Vitamine B-complex capsule bevat een stevige dosis B-vitaminen. De combinatie van foliumzuur, B2, B3, B5 en B6 die aanwezig zijn is goed bij vermoeidheid en heeft een gunstig invloed op de vermindering van fysieke vermoeiheid.
  • Basic Greens

   Productnummer: 199
   Daily Greens kan met recht een superfood worden genoemd. Deze formule zit boordevol zorgvuldig geselecteerde natuurlijke voedingsstoffen. Omdat de ingredienten per oogst van kleur en smaak kunnen verschillen kan de smaak variëren per batch!
  • BCAA

   Productnummer: 531
   Branched Chain Amino Acids (Valine, Leucine en Isoleucine) zijn aminozuren die tijdens trainingen kunnen worden gebruikt als brandstof. De belangrijkste toepassing van BCAA is het beschermen van de spieren tijdens intensieve oefeningen, en het versnellen van het herstel.
  • BCAA (poeder)

   Productnummer: 640
   De belangrijkste toepassing van BCAA is het beschermen van de spieren tijdens intensieve oefeningen, en het versnellen van het herstel.
  • Calcium, Magnesium & Zink

   Productnummer: 066
   Een sterke combinatie van calcium, magnesium en zink voor het behoud van sterke botten en tanden. Magnesium is goed voor de spieren en speelt een belangrijk rol in het functioneren van de zenuwen. Zink helpt bij geestelijke druk en inspanning.
  • CLA

   Productnummer: 526
   Voor spier en vetbalans. In de sportwereld is CLA een bekend supplement dat vaak wordt gebruikt in combinatie met gewichtsbeheersingsprogramma’s waarbij de nadruk ligt op het behoud van spiermassa.
  • Creatine

   Productnummer: 525
   Creatine heeft zijn effect bewezen als nuttig voedingssupplement voor fanatieke sporters. De Creatine is 100% zuiver zonder toevoegingen.
  • Creatine Mix

   Productnummer: 537
   De Creatine Mix is een compleet pre-workout product bedoelt voor de beginnende en gevorderde atleet die snel extra spiermassa wilt opbouwen. Het is te gebruiken voor en tijdens de training als aanvulling op je energiebehoefte en geeft je meer kracht en energie.
  • DIM – 100 mg

   Productnummer: 131
   Een mooie combinatie van DIM met choline en vitamine E, aangevuld met Bioperine (R) voor een betere opname.
  • Eiwit Mix

   Productnummer: 501
   Eiwit Mix is een uitgebalanceerde eiwit formule met een optimaal aminozuurpatroon voor een snel herstel en een optimale spieropbouw. Het aminozuurprofiel van de Eiwit Mix is geheel natuurlijk omdat er gebruik is gemaakt van de pure eiwitten (wei eiwit en calcium caseinaat eiwit in de verhouding 50/50).