Filter by Product categories
50-Plussers
Actie
Allergieën
Aminozuren
Antioxidanten
Apotheek
Bewuste eters
Blaas, prostaat en urinewegen
Bloedvaten en aderen
Botten en gebit
Branche
Cholesterol
Darmen en stoelgang
Detox
Diëtist
Doelgroep
Eiwitten
Enzymen
FixMyBody
Fysiopraktijk
Geen categorie
Geheugen en concentreren
Gemoedstoestand / neerslachtig
Gewichtsconsulent
Gezond gewicht
Haarstudio
Huid, haar en nagels
Impotentie en laag libido
Indicatie
Kinderen
Kruiden
Magnesium
Mannen
Mineralen
Mineralentekort
Multivitamine
Nieuw
Nieuwste producten
Ouder worden
Overgang en PMS
Probiotica
Protected category
Reformwinkel
Schoonheidssalon
Slapen
Soort
Speciale supplementen
Spiergroei en herstel
Sporters
Sportscholen of personal training
Stress
Superfoods
Therapeut
Veganisten
Vegetariërs
Vetzuren
Vitaliteit en energie
Vitaminen
Vitaminetekort
Voedselveiligheidsplan
Vrouwen
Weerstand verbeteren
Zwangerschap en zwanger worden
Filter by content type
Taxonomy terms

Coronavirus update:
24 maart 2020

Triple Pharma BV volgt de adviezen van het RIVM en het kabinet op en heeft daarom extra maatregelen getroffen om de veiligheid en gezondheid van onze klanten, collega's en partners te waarborgen. Op deze pagina houden we je zo goed mogelijk op de hoogte van deze maatregelen en de gevolgen die dit heeft op onze dienstverlening.

Online bestellen

Je kan nog steeds je bestelling plaatsen op onze website. Onze collega's in het magazijn verwerken, met extra maatregelen, je bestelling nog steeds zoals je van ons gewend bent. Wel willen we je vragen rekening te houden met de voorzorgsmaatregelen die getroffen worden door onze logistieke partner Postnl. Bekijk de actuele status over de voorzorgsmaatregelen op de website van PostNL.

Klantenservice

Onze openingstijden zijn ongewijzigd en je kunt ons zoals altijd bereiken via telefoon, mail en het contactformulier op onze contact pagina. Voor niet dringende zaken verzoeken wij u ons te mailen, we doen onze uiterste best uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Voorraad

Op dit moment hebben wij van alle producten voldoende voorraad met uitzondering van enkele multi's en producten met Vitamine C. Indien een product onverhoopt niet op voorraad is, zullen wij deze tijdelijk uitzetten. Vanwege de grote vraag naar vitamine C hebben wij Vitamine C poeder opgenomen in ons assortiment en deze groot ingekocht.

Voorraad verwachting op lange termijn

Grondstof producenten/leveranciers en onze producenten doen er alles aan om, met gepaste maatregelen, bestellingen te verwerken zoals gebruikelijk. De wachttijden zijn langer en onzekerder dan gebruikelijk. Wij hebben nauw contact met onze leveranciers en doen er alles aan om voorraad problemen op de lange termijn te voorkomen.

Start van het traject

In een persoonlijk gesprek gaan wij met u in overleg of het aanbieden van uw samengestelde supplement haalbaar is en wat de mogelijkheden zijn. Onze expertise in productontwikkeling en onze kennis van de mogelijkheden bij verschillende producenten maakt het ontwikkelen, produceren en leveren van uw samengestelde product een stuk eenvoudiger. Naar aanleiding van het overleg zullen wij vervolgens een formulering maken voor het product. Ook zullen wij bij de leveranciers prijzen gaan opvragen. Wij stellen een offerte op en met uw goedkeuring, zullen wij het product laten produceren.

Kosten voor ontwikkeling

Tijdens het intakegesprek, bespreken we uitgebreid alle mogelijke kosten die gepaard gaat met het ontwikkelen van uw nieuwe supplement. Hierbij doen wij veel voorwerk voor u. Denk hierbij aan een haalbaarheidsonderzoek, het benaderen van producenten en het opvragen van offertes. Houdt u er daarom rekening mee dat wij tijdens het intakegesprek ontwikkelingskosten in rekening zullen brengen (ter indicatie: 100 à 500 Euro). Als u akkoord gaat met de offerte voor het product en de aanbetaling doet, zullen wij u deze ontwikkelingskosten terugbetalen.

Heeft u nog vragen?

Stel ze gerust! Neem contact met ons op. Voor de meest gestelde vragen hebben wij een aparte pagina gemaakt.
Meest gestelde vragen
Wij zijn actief en bestellingen worden uitgeleverd zoals u gewend bent. Lees hier welke maatregelen wij hebben genomen en wat mogelijke consequensties zijn van het Coronavirus.
magnifiercrossmenu