Filter by Product categories
50-Plussers
Actie
Allergieën
Aminozuren
Antioxidanten
Apotheek
Bewuste eters
Blaas, prostaat en urinewegen
Bloedvaten en aderen
Botten en gebit
Branche
Cholesterol
Darmen en stoelgang
Detox
Diëtist
Doelgroep
Eiwitten
Enzymen
FixMyBody
Fysiopraktijk
Geen categorie
Geheugen en concentreren
Gemoedstoestand / neerslachtig
Gewichtsconsulent
Gezond gewicht
Haarstudio
Huid, haar en nagels
Impotentie en laag libido
Indicatie
Kinderen
Kruiden
Magnesium
Mannen
Mineralen
Mineralentekort
Multivitamine
Nieuw
Nieuwste producten
Ouder worden
Overgang en PMS
Probiotica
Protected category
Reformwinkel
Schoonheidssalon
Slapen
Soort
Speciale supplementen
Spiergroei en herstel
Sporters
Sportscholen of personal training
Stress
Superfoods
Therapeut
Veganisten
Vegetariërs
Vetzuren
Vitaliteit en energie
Vitaminen
Vitaminetekort
Voedselveiligheidsplan
Vrouwen
Weerstand verbeteren
Zwangerschap en zwanger worden
Filter by content type
Taxonomy terms

Aangepaste samenstelling supplement

Wilt u zelf een samengesteld voedingssupplement laten maken? Wij adviseren u hier graag over. Er komt veel kijken bij het op de markt brengen van een aangepast supplement. Allereerst gaat het veelal gepaard met een wat hogere investering dan het aanschaffen van ons standaard assortiment. Maar laat u zich heus niet afschrikken. Als u grote kansen ziet, moet u deze aangrijpen! Op deze pagina geven we u alvast wat informatie, zodat u zich kunt oriënteren.

Indicatie van af te nemen aantallen

Voor het beginnen met een aangepast supplement, is het belangrijk dat u rekening houdt met het feit dat u grotere aantallen dient af te nemen. Het minimum aantal verpakkingen dat u dient af te nemen is onder andere afhankelijk van:
  • Inhoud van de verpakking: het aantal capsules, tabletten of gram poeder.
  • Keuze van ingrediënten: hierbij houden we rekening met hoe gemakkelijk het ingrediënt te krijgen is en of deze volgens de wettelijke richtlijnen in Nederland is goedgekeurd.
  • Vorm van het voedingssupplement: tabletten, capsules of poeder.
  • Samenstelling van het product: is het een enkel ingrediënt of een Multi met meer dan 20 ingrediënten.

Levertijd

Het ontwikkelen en produceren van een supplement met een nieuwe samenstelling vergt tijd en is doorgaans afhankelijk van het soort product dat u bestelt. Zo duurt het produceren van een product met bepaalde smaakstoffen of een grote hoeveelheid ingrediënten over het algemeen langer. 

Ook kan de productietijd afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van de benodigde ingrediënten. In de tabel geven we een indicatie van de looptijd om een idee om te toveren tot een product klaar voor de verkoop.

Prijsindicatie en investering

Een eigen supplement op de markt brengen, vraagt om een investering. Deze investering is afhankelijk van het soort product en de kostprijs hiervan. Echter, het afnemen in grote aantallen, zorgt er ook voor dat u gelijk in de hoogste kortingsstaffel van 20 procent terecht komt. De makkelijkste manier om een prijsindicatie te krijgen van uw investering, is door te kijken naar de prijs van een vergelijkbaar product op onze website. Ter indicatie, geven we een aantal voorbeelden met bijbehorende prijzen. Dit zijn de prijzen na aftrek van de staffelkorting.

Exclusiviteit

Bij het bestellen van uw eigen samengestelde producten gelden andere betalingscondities aangaande het bestellen, betalen en de levering dan bij regulieren producten uit ons assortiment. U kunt ervoor kiezen om het samengestelde product exclusief te maken. Dit betekent dat u de enige klant bent die het product met die samenstelling aanbiedt. U zult dan wel de volledige productie van het product moeten afnemen. Is het zelf samengestelde product een uitbreiding op ons assortiment? Dan kunt u er ook voor kiezen om het product ook beschikbaar te stellen voor andere klanten. Wij zullen het product dan ook aanbieden op onze webshop. In deze situatie, hoeft u dan niet direct de volledige voorraad af te nemen. We bespreken op voorhand duidelijk welk deel u afneemt en welk deel wij op de voorraad houden voor de webshop. Meer weten over het exclusief aanbieden van uw eigen samengestelde product? Neem dan contact met ons op.

Start van het traject

In een persoonlijk gesprek gaan wij met u in overleg of het aanbieden van uw samengestelde supplement haalbaar is en wat de mogelijkheden zijn. Onze expertise in productontwikkeling en onze kennis van de mogelijkheden bij verschillende producenten maakt het ontwikkelen, produceren en leveren van uw samengestelde product een stuk eenvoudiger. Naar aanleiding van het overleg zullen wij vervolgens een formulering maken voor het product. Ook zullen wij bij de leveranciers prijzen gaan opvragen. Wij stellen een offerte op en met uw goedkeuring, zullen wij het product laten produceren.

Kosten voor ontwikkeling

Tijdens het intakegesprek, bespreken we uitgebreid alle mogelijke kosten die gepaard gaat met het ontwikkelen van uw nieuwe supplement. Hierbij doen wij veel voorwerk voor u. Denk hierbij aan een haalbaarheidsonderzoek, het benaderen van producenten en het opvragen van offertes. Houdt u er daarom rekening mee dat wij tijdens het intakegesprek ontwikkelingskosten in rekening zullen brengen (ter indicatie: 100 à 500 Euro). Als u akkoord gaat met de offerte voor het product en de aanbetaling doet, zullen wij u deze ontwikkelingskosten terugbetalen.

Nieuw: Zwik Supplementen BV

Verkoopt u reeds grotere hoeveelheden supplementen of wilt u groot inkopen (vanaf 750 verpakkingen of 10.000 in bulk) dan kunt u ook contact opnemen met onze onderneming Zwik Supplementen BV.

Zwik Supplementen is de specialist in het verzorgen van uw voedingssupplementen lijn als het gaat om tabletten, capsules en softgels. Kijk voor meer informatie op zwik.nl

Wij zijn actief en bestellingen worden uitgeleverd zoals u gewend bent. Lees hier welke maatregelen wij hebben genomen en wat mogelijke consequensties zijn van het Coronavirus.
magnifiercrossmenu