Filter by Product categories
50-Plussers
Actie
Allergieën
Aminozuren
Antioxidanten
Apotheek
Bewuste eters
Blaas, prostaat en urinewegen
Bloedvaten en aderen
Botten en gebit
Branche
Cholesterol
Darmen en stoelgang
Detox
Diëtist
Doelgroep
Eiwitten
Enzymen
FixMyBody
Fysiopraktijk
Geen categorie
Geheugen en concentreren
Gemoedstoestand / neerslachtig
Gewichtsconsulent
Gezond gewicht
Haarstudio
Huid, haar en nagels
Impotentie en laag libido
Indicatie
Kinderen
Kruiden
Magnesium
Mannen
Mineralen
Mineralentekort
Multivitamine
Nieuw
Nieuwste producten
Ouder worden
Overgang en PMS
Probiotica
Protected category
Reformwinkel
Schoonheidssalon
Slapen
Soort
Speciale supplementen
Spiergroei en herstel
Sporters
Sportscholen of personal training
Stress
Superfoods
Therapeut
Veganisten
Vegetariërs
Vetzuren
Vitaliteit en energie
Vitaminen
Vitaminetekort
Voedselveiligheidsplan
Vrouwen
Weerstand verbeteren
Zwangerschap en zwanger worden
Filter by content type
Taxonomy terms

Eigen label ontwerp aanleveren

Het is mogelijk dat u zelf uw labels aanlevert. Omdat dit de nodige (technische) kennis vereist hebben wij deze pagina voor u opgesteld.

Het overgrote deel van onze huidige klanten kozen ervoor het label ontwerp door ons te laten doen. Voornaamste reden is dat wij door onze ervaring in minder tijd het ontwerp opmaken.

Zelf label ontwerp aanleveren als template

Dit is de meest gekozen optie indien klanten zelf een label ontwerp aanleveren. U ontwerpt zelf uw label en vervolgens beheren wij uw labels. Hierdoor kunt u als ondernemer zorgeloos producten bestellen zonder u daarna druk te maken over de labels.

Bij deze optie ontwerpt u zelf één label en levert u ons uw digitale template aan conform onze aanleverspecificaties. U ontvangt van ons een set labels (geprint met onze full-color printers) die u kunt gebruiken voor kleurreferentie.

Aan de hand van uw template gaan wij voor al uw producten labels opmaken door de productinformatie op het label te plaatsen. Indien u nieuwe producten in uw assortiment opneemt (of als productinformatie wijzigt) wordt dit automatisch door ons verwerkt.

De kosten die wij rekenen voor deze optie bedraagt € 250,-.

Zelf labels aanleveren (compleet)

Deze keuze wordt enkel aangeraden indien u reeds supplementen onder uw eigen naam op de markt brengt, zelf labels opmaakt en administratief wijzigingen bijhoudt.

Klanten die hiervoor kiezen brengen vaak slechts enkele producten op de markt en bestellen deze in grote hoeveelheden (2.000+) per keer.

Indien u ervoor kiest de labels voor al uw producten zelf aan te leveren moet u ermee rekening houden dat u zelf de verantwoordelijkheid neemt om alle labels up-to-date te houden. U dient dit ook zelf administratief bij te houden en uw werkwijze te beschrijven in uw voedselveiligheidsplan.

U ontvangt van ons een set labels (geprint met onze full-color printers) die u kunt gebruiken voor kleurreferentie. Tevens ontvangt u onze aanleverspecificaties zodat u op de hoogte bent van de eisen die wij stellen aan de aan te leveren labels. 

De kosten die wij rekenen voor het aanmaken van het productdossier en technische controle van de aangeleverde files bedraagt € 99,-.

Heeft u nog vragen?

Stel ze gerust! Neem contact met ons op. Voor de meest gestelde vragen hebben wij een aparte pagina gemaakt.
Meest gestelde vragen
Wij zijn actief en bestellingen worden uitgeleverd zoals u gewend bent. Lees hier welke maatregelen wij hebben genomen en wat mogelijke consequensties zijn van het Coronavirus.
magnifiercrossmenu