Filter by Product categories
50-Plussers
Actie
Allergieën
Aminozuren
Antioxidanten
Apotheek
Bewuste eters
Blaas, prostaat en urinewegen
Bloedvaten en aderen
Botten en gebit
Branche
Cholesterol
Darmen en stoelgang
Detox
Diëtist
Doelgroep
Eiwitten
Enzymen
Fysiopraktijk
Geen categorie
Geheugen en concentreren
Gemoedstoestand / neerslachtig
Gewichtsconsulent
Gezond gewicht
Haarstudio
Huid, haar en nagels
Impotentie en laag libido
Indicatie
Kinderen
Kruiden
Magnesium
Mannen
Mineralen
Mineralentekort
Multivitamine
Nieuw
Nieuwste producten
Ouder worden
Overgang en PMS
Probiotica
Protected category
Reformwinkel
Schoonheidssalon
Slapen
Soort
Speciale supplementen
Spiergroei en herstel
Sporters
Sportscholen of personal training
Stress
Superfoods
Therapeut
Veganisten
Vegetariërs
Vetzuren
Vitaliteit en energie
Vitaminen
Vitaminetekort
Voedselveiligheidsplan
Vrouwen
Weerstand verbeteren
Zwangerschap en zwanger worden
Filter by content type
Taxonomy terms

Over Triple Pharma

Wij leveren sinds 1997 hoogwaardige white label voedingssupplementen aan bedrijven en professionals die actief zijn in de markt van gezondheid, sport, therapeut of health & beauty.

Wat ons uniek maakt is dat wij een groot assortiment sport- en gezondheidsproducten uit voorraad leveren aan grote en kleine ondernemingen zodat zij binnen enkele dagen kunnen starten met de verkoop van een professionele productlijn van voedingssupplementen onder eigen label.

Wij groeien graag mee met onze klanten en leveren zowel kleine als grote aantallen van ieder product. Hiermee heeft iedere ondernemer met focus op supplementenverkoop bij ons de kans een eigen lijn voedingssupplementen op te zetten en uit te bouwen.

Visie

Aan voeding en supplementen worden door de overheid continu strengere eisen gesteld. Wij juichen dat toe. Onze producten, werkwijze en processen passen uitstekend bij de wensen en eisen van de overheid, onze klanten en de veeleisende consument.

De vraag naar voedingssupplementen groeit ieder jaar en de mogelijkheden om die producten veilig (online) te bestellen ook. Consumenten kopen graag bij een bedrijf of persoon die ze vertrouwen. We verwachten dan ook dat de markt voor voedingssupplementen onder eigen label enorm zal groeien.

Dit biedt volop kansen voor onze huidige en toekomstige klanten. Zeker omdat Triple Pharma altijd direct uit voorraad kan leveren waar de consument om vraagt.

Triple Pharma wil de grootste leverancier in Nederland blijven voor direct en snel uit voorraad leverbare, hoogwaardige voedingssupplementen onder eigen label.

Missie

Triple Pharma werkt elke dag aan een groter en breder assortiment van hoogwaardige voedingssupplementen die we uit voorraad, voorzien van een uniek label, kunnen leveren aan professionals en bedrijven in verschillende relevante branches.

Kwaliteit en veiligheid bij voedingssupplementen vinden wij uitermate belangrijk. Dit geldt ook voor u als klant, want u verbindt uw eigen naam aan de producten. Wij zijn ons hiervan bewust en streven dan ook naar 100% kwaliteit en veiligheid in al onze processen, al onze leveringen en al onze afspraken. Dit doen wij onder andere door alleen te werken met producenten en toeleveranciers in Nederland en België die hiervoor officieel gecertificeerd zijn.

Daarnaast werken we met een voedselveiligheidsplan en zorgen we ervoor dat we op de hoogte blijven van alle relevante wet- en regelgeving. Zo kunnen wij de kwaliteit en veiligheid van de door ons aangeboden supplementen waarborgen.

Onze klanten, groot en klein, nemen de verkoop van voedingssupplementen serieus en zorgen voor een eigen veiligheidsplan zodat van productie tot eindverkoop de veiligheid gewaarborgd is en het product voldoet aan de juiste wet- en regelgeving.

Heeft u nog vragen?

Stel ze gerust! Neem contact met ons op. Voor de meest gestelde vragen hebben wij een aparte pagina gemaakt.
Meest gestelde vragen
Wij zijn actief en bestellingen worden uitgeleverd zoals u gewend bent. Lees hier welke maatregelen wij hebben genomen en wat mogelijke consequensties zijn van het Coronavirus.
magnifiercrossmenu