Wij zijn actief en bestellingen worden uitgeleverd zoals u gewend bent. Lees hier welke maatregelen wij hebben genomen en wat mogelijke consequensties zijn van het Coronavirus.

Top (niet ingelogd)

Startende ondernemer

De startende ondernemer

Het verkopen van voedingssupplementen onder een eigen label, brengt veel voordelen met zich mee ten opzichte van het verkopen van bestaande merken. Het bepalen van eigen marges, het samenstellen van een eigen assortiment en het inkopen tegen scherpe inkoopprijzen zijn slechts een aantal van deze voordelen.
 
Echter, wat veel mensen zich niet beseffen, is dat er met de verkoop van voedingssupplementen grote verantwoordelijkheid gepaard gaat. Bij het voortbrengen van een product op de markt ben jij als ondernemer verantwoordelijk voor het leveren van een product die voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Deze verantwoordelijkheid heeft u naar uw klanten toe maar ook naar de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. Lees voor meer informatie onze disclaimervoorwaarden voor inzien en gebruik van teksten op deze website en algemene voorwaarden.

 

Een voedselveiligheidsplan opstellen

Om aan de eisen van de Nederlandse wetgeving te voldoen dient u middels een werkend voedselveiligheidsplan aan te kunnen tonen dat u uw verantwoordelijkheid neemt en risico's heeft afgedicht voor de verkoop van uw voedingssupplementen. Hiermee toont u ook aan dat u het op de markt brengen van veilige en kwalitatieve producten serieus neemt.

Private label supplement iets voor u?

Wij raden ondernemers aan alleen te starten met het verkopen van supplementen onder hun eigen label als de intentie is om een minimale verkoopomzet van € 10.000 per jaar te genereren. Startende ondernemers die aan de supplementen een leuke bijverdienste willen overhouden raden wij aan om een reeds bestaand merk te gaan verkopen. Lees onze missie en visie om te zien wat wij doen en waar wij naartoe willen in de toekomst.

Indicatie opstartkosten

  • Ontwerp label: vanaf € 99,- t/m € 499,-
  • Voedselveiligheidsplan: €599,- per jaar (verplicht)
  • Bestelling:vanaf € 250,- per bestelling