Filter by Product categories
50-Plussers
Actie
Allergieën
Aminozuren
Antioxidanten
Apotheek
Bewuste eters
Blaas, prostaat en urinewegen
Bloedvaten en aderen
Botten en gebit
Branche
Cholesterol
Darmen en stoelgang
Detox
Diëtist
Doelgroep
Eiwitten
Enzymen
FixMyBody
Fysiopraktijk
Geen categorie
Geheugen en concentreren
Gemoedstoestand / neerslachtig
Gewichtsconsulent
Gezond gewicht
Haarstudio
Huid, haar en nagels
Impotentie en laag libido
Indicatie
Kinderen
Kruiden
Magnesium
Mannen
Mineralen
Mineralentekort
Multivitamine
Nieuw
Nieuwste producten
Ouder worden
Overgang en PMS
Probiotica
Protected category
Reformwinkel
Schoonheidssalon
Slapen
Soort
Speciale supplementen
Spiergroei en herstel
Sporters
Sportscholen of personal training
Stress
Superfoods
Therapeut
Veganisten
Vegetariërs
Vetzuren
Vitaliteit en energie
Vitaminen
Vitaminetekort
Voedselveiligheidsplan
Vrouwen
Weerstand verbeteren
Zwangerschap en zwanger worden
Filter by content type
Taxonomy terms

In 5 stappen uw eigen merk opzetten

U heeft de informatie op onze website doorgenomen en hierdoor een beeld gekregen wat er komt kijken bij de verkoop van supplementen onder uw eigen merk. Op deze pagina vindt u de informatie welke stappen u dient te doorlopen.

Ondernemers die u voor zijn gegaan in het doorlopen van alle stappen deden daar gemiddeld 7 werkdagen over. Het samenstellen van een assortiment en afstemmen van het label ontwerp kost de meeste tijd.

Stap 1.
Maak een account aan

Wij richten ons op ondernemers en leveren niet aan consumenten. Daarom hebben wij productinformatie en prijzen achter een inlogscherm geplaatst.

Als ondernemer kunt u zich vrijblijvend registreren. Na een positieve beoordeling geven wij u toegang tot onze volledige productinformatie en de prijzen.
Registeren

Stap 2. Abonneer uzelf op het voedselveiligheidsplan

Een voedselveiligheidsplan is door de Nederlandse wet voorgeschreven en verplicht om te hanteren in uw bedrijfsvoering. Het plan verantwoord hoe u de voedselveiligheid bij productie, ontvangst, opslag en transport van levensmiddelen (zoals supplementen) garandeert. Hiermee heeft u direct een compleet systeem en is het niet nodig zelf kostbare analyses te laten uitvoeren door een geaccrediteerd laboratorium.

Als leverancier van voedingssupplementen bieden wij een voedselveiligheidsplan aan in de vorm van een jaarlijks abonnement. U dient deze zelf ieder jaar te verlengen, wij helpen u herinneren. Na ontvangst van uw bestelling wordt u stap voor stap begeleid in het gebruik nemen van uw persoonlijk voedselveiligheidsplan.
Meer informatie

Stap 4.
Kies een label ontwerp

Wij ontzorgen u volledig en begeleiden u stap voor stap bij het maken van uw label. U betaald hiervoor eenmalig ontwerpkosten. Bij uitbreiding van uw assortiment maken wij kosteloos uw labels op in hetzelde design.

Na ontvangst van uw eerste bestelling ontvangt u van ons een intakeformulier. Hier kunt u uw gewenste label ontwerp aangeven en wordt aan de hand van een vragenlijst informatie verkregen waarmee onze designer uw label ontwerp kan opmaken.
Meer informatie

Stap 5. 
Versturen van uw bestelling

Nadat u de labels heeft goedgekeurd gaan wij deze printen en uw order klaarmaken voor verzending. De derde werkdag wordt uw order overhandigd aan Postnl en ontvangt u een mail met tracking informatie.

Heeft u nog vragen?

Stel ze gerust! Neem contact met ons op. Voor de meest gestelde vragen hebben wij een aparte pagina gemaakt.
Meest gestelde vragen
Wij zijn actief en bestellingen worden uitgeleverd zoals u gewend bent. Lees hier welke maatregelen wij hebben genomen en wat mogelijke consequensties zijn van het Coronavirus.
magnifiercrossmenu