Wij zijn actief en bestellingen worden uitgeleverd zoals u gewend bent. Lees hier welke maatregelen wij hebben genomen en wat mogelijke consequensties zijn van het Coronavirus.

Top (niet ingelogd)

Werkwijze

In 4 stappen uw eigen merk opzetten

Stap 1. Maak een account aan

Bent u professional in de sport-, health- of beautybranche? Dan kunt u een account aanmaken om toegang te krijgen tot alle productspecificaties en prijzen. Het aanmaken van een account kost u slechts twee minuten. Als u bij het aanmelden aangeeft wat uw doel is van het opzetten van een voedingssupplementenlijn onder uw eigen merk, dan kunnen wij u gericht helpen met het maken van een keuze uit alle producten die wij aanbieden.

Nu registreren

Stap 2. Bestel uw producten

Wij maken bestellen eenvoudig. U kunt selecteren op uw branche, op categorie voedingssupplement of zoeken via het zoekvenster. Ook kunt u een favorietenlijst aanmaken zodat u snel en eenvoudig herhaalbestellingen kunt doen.

Stap 3. Kies uw labeldesign

Onze designer zit klaar om uw labels te ontwerpen zodat u snel kunt starten met de verkoop van voedingssupplementen onder uw eigen merk. U kunt kiezen voor voordelige basisetiketten, waarvoor wij alleen uw logo en een eventuele achtergrond nodig hebben. Heeft u nog geen logo of wilt u een professioneel en stijlvol ontworpen label? Laat het hele ontwerpproces dan door ons verzorgen. Label design: Dit zijn de opties

Stap 4. Versturen van uw bestelling

Nadat u de labels heeft goedgekeurd, verzorgen wij printwerk, labeling en verzendklaar maken van uw bestelling. PostNL zal binnen drie werkdagen op de stoep staan met een pakket voor u.

Heeft u nog vragen?

Stel ze gerust! Neem contact met ons op. Voor de meest gestelde vragen hebben wij een aparte pagina gemaakt.

Startende ondernemer? Klik hier

Meest gestelde vragen